15/11/2017

Velen van u kennen inmiddels de heerlijke witte en rode wijnen van de Lionsclub Hattem. Wij bieden deze “zomer en winter wijnen” ieder jaar met veel plezier aan u aan. De opbrengst van de verkoop van deze wijnen wordt aan een goed doel in de directe omgeving van Hattem besteed. 
 
Dit jaar gaan wij het over een andere boeg gooien en nodigen wij u van harte uit voor een gezellige wijnproeverij met een mooi aanbod aan verschillende rode wijnen. Deze wijnproeverij wordt op 10 december gehouden in het clubgebouw van de Hattemse Golf & Country Club aan de Veenwal 11 te Hattem. De proeverij is gratis en informeel en duurt van 16.00 tot 18.00 uur. De proeverij is niet alleen bestemd voor Lionsclub leden maar ook voor vrienden en familie, hoe meer zielen hoe meer vreugd en een hogere opbrengst voor het goede doel!  
 
U kunt dan kennis maken met de gebruikelijke rode Lionswijn 2017 à € 35,- per doos van 6 flessen, maar wij willen u ook graag laten kennis maken met de wat meer complexere en meestal iets duurdere wijnen. Als u wijn bestelt dan zullen wij er voorzorgen, dat de door u gekozen wijn vóór de kerstdagen beschikbaar is.  
 
Als u wilt komen proeven, laat ons dan zo spoedig mogelijk weten met hoeveel personen u komt. U kunt dit doorgeven via onderstaand mailadres: 
 
wijncielionshattem@icloud.com 
 
De leden van de wijncommissie Lionsclub Hattem.