18/01/2019

HATTEM – Lions Club Hattem steunt met een donatie van 2.900 euro wederom Stichting De Rode Beer. Stichting De Rode Beer is o.a. bekend door haar oprichting van een vakantiehuis in Heerde voor mensen met een beperking en hun familie/begeleiding. De Stichting is geheel afhankelijk van de verkoop van 2de hands spullen vanuit hun schuur in Wapenveld en donaties van personen, stichtingen en serviceclubs zoals de Lions.

Het bedrag is bijeengebracht door de verkoop van rode wijn, een actie die de Lions Club Hattem jaarlijks in het najaar organiseert. Tijdens een proefmiddag konden gasten van de Lions ruim 10 wijnen proeven, onder het genot van bijpassende kazen van De Leckernij Hattem en stemmige gitaarmuziek van één van de leden met zijn muziekpartner.

De volgende activiteit van de Lions is het Huiskamer Filmfestival Powered by Hattem op zaterdag 3 maart. Kaarten à 19,50 euro kunnen gekocht worden via de leden of via een mail naar film@lionshattem.nl.

Op de foto neemt secretaris Jack Augustus (midden) het bedrag symbolisch in ontvangst uit handen van president Bert-Jan de Bondt (links) geflankeerd door de adviseur van de Wijncommissie Harry Gasthuis (rechts).